Rainbow stofzuiger telescoopbuis nodig?

De Rainbow-stofzuiger is een hoogwaardig vacuüm dat gebruik maakt van de nieuwste technologie om u te helpen alles van uw tapijten met uw harde vloeren met gemak schoon te maken. Deze vacuüm van de bus wordt aangedreven door krachtige afzuiging, waardoor het ideaal is voor zowel tapijtreiniging als op de harde vloer. Het heeft een assortiment aan bijlagen die het toestaan om allerlei reinigingsbanen efficiënt aan te pakken. Het heeft bijvoorbeeld een krachtige borstel die ideaal is voor het verwijderen van moeilijke vuil en grimmig op allerlei soorten vloeren. De Rainbow Web Shop aan de andere kant is een Rainbow Repair Store, met regenboogstofzuigeraars, evenals vele andere huishoudelijke apparaten en reserveonderdelen.

Rainbow stofzuiger telescoopbuis nodig?

De Rainbow E2 is een op water gebaseerde stofzuiger van topkwaliteit die afhankelijk is van de kracht van water om vuil en allergenen uit de lucht om uw huis te elimineren. Deze vacuümreiniger wordt geleverd met meerdere bijlagen en een uitgebreid filter en is vandaag een van de meest efficiënte reinigingsmiddelen in de markt. Het wordt aangedreven door een 12 volt-motor en wordt geleverd met een koord dat in een stopcontact aansluit. Het heeft echter geen tas en daarom moet je een apart kopen. De tas kan afzonderlijk worden gekocht van Rainbow Web.

Rainbow online

De rainbow stofzuiger Website heeft ook een elektrische stofzuiger die de Rainbow CQM wordt genoemd. Het wordt geleverd met een krachtige borstel en een duurzame nylon tas. Deze stofzuiger is ideaal voor het schoonmaken van allerlei soorten vloeren, inclusief tegel, vinylvloeren. Het wordt aangedreven door een 12 volt-motor. Het is een zware stofzuiger die harde vuil en vuil kan verwerken. Het beschikt ook over een beperkte garantie van twee jaar en wordt geleverd met een handleiding.

Bovendien kunnen ook regenboogstofzuigers worden gerepareerd.

Als u Rainbow Vacuum Cleaner-reparaties nodig heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Rainbow. Rainbows Service Center bevindt zich in Wisconsin en de reparatiecentra worden bemand met Rainbow Vacuum-dealers en -mechanica die jarenlange ervaring hebben die regenboogstofzuiger-eenheden repareren.

Als uw regenboogvacuüm is beschadigd of verbroken buiten de reparatie, heeft Rainbow een paar verschillende opties om uit te kiezen. U kunt een nieuw regenboogvacuüm kopen of het vacuüm hebben gerepareerd door middel van regenboog zelf. Met regenboog worden reparaties typisch bedekt door middel van regenbogen. Als de schade groter is dan de verlengde garantie, betalen de reparatiecentra voor de reparatie of vervanging.

Rainbow-stofzuigers zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Voor extra gemak kunnen Rainbow-stofzuigers online worden gerepareerd. Elke regenboogstofzuiger-eenheid die moet worden gerepareerd, kan online worden gerepareerd op de website van Rainbows. De meeste reparaties worden ’s nachts uitgevoerd en kunnen snel en gemakkelijk worden voltooid zonder het werk te hoeven stoppen.