Rainbowstofzuiger

De Rainbow-stofzuiger is een van de vele vacuümreinigers die de afgelopen jaren de markt zijn betreden. De regenboog is een goed zuigervacuüm met uitstekende afzuiging voor het schoonmaken van de meeste vloerbedekking, inclusief harde houten vloeren, vinylvloeren en binnen- / buitentegelvloeren. Het kan ook worden gebruikt op de meeste oppervlakken van de harde vloer. De Rainbow maakt gebruik van HEPA-filters om de stofmijt, huisdierstander, stuifmeel, stofmijt en stof die in de lucht in de lucht worden vrijgelaten wanneer ze stofzuigen. De Rainbow Repair is een andere uitstekende stofzuiger die krachtige waterstralen gebruikt om alle soorten harde vloeroppervlakken schoon te maken. De Rainbow Store verkoopt ook de Rainbow-stofzuiger.

Rainbowstofzuiger

De Nautilus Rainbow-stofzuiger is een rechtopstaande vacuüm met een krachtige zuigkracht. Deze eenheid heeft een krachtige elektrische vacuümkrachtkop en een sterke waaier die voldoende is om de meeste alledaagse huishoudelijke reinigingstaken uit te voeren. De Nautilus beschikt ook over verwisselbare plastic nozzles, waardoor de stofzuiger voor verschillende projecten kan worden gewijzigd.

De Rainbow Kita-stofzuiger is ontworpen om vuil, stof, bodem en puin te reinigen van harde oppervlakken. De Rainbow Kita heeft een bredere reeks bijlagen dan andere reguliere rechtopstaande stofzuigers. Dit maakt het voor u gemakkelijker om uw verschillende reinigingstaken uit te voeren zonder te gefrustreerd te worden. Een van de meest bruikbare bijlagen van de Rainbow Kita is het speciale project Gutenberg-apparaat. Dit apparaat is ontworpen om eventuele losse puin of vuil op te wekken dat mogelijk is achtergelaten nadat u klaar bent met uw baan.

De Rainbow Ecotrax-levendige reiniger

De Rainbow Ecotrax-levendige reiniger is een zware vacuüm met een heldere gloeilamp in het hoofd van de machines. Dit helpt je te zien wat je te allen tijde doet en je zult niet geblind worden door het felle licht. De Ecotrax heeft een goede garantie en wordt geleverd met een garantie van twee jaar. Deze reiniger heeft een ingebouwde Dirt Extractor Bag. De lichtgewicht tas kan gemakkelijk worden verwijderd en thuis worden gewassen.

De Rainbow Ecotrax-levendige reiniger heeft een felwitte kop, die een sensor heeft waarmee het deeltjes tot één micron in grootte kan detecteren. De vibrerende werking van deze reiniger helpt om vuil en puin te verwijderen op basis van grootte en gewicht. Dit staat in contrast met de E2-type 12-stofzuiger, die een kleinere sensor en een kleiner filter heeft. Deze schoner helpt om de stofniveaus op een optimaal niveau te houden en consumeert niet te veel energie.

Rainbow-stofzuigers hebben vele jaren van dienst voor hen en vele loyale klanten. De meeste consumenten vinden Rainbow-stofzuigers gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar, wat hen helpt om veel geld op Hoover-producten te besparen. De meeste Rainbow-stofzuigers worden aangedreven door een lithium-ionbatterij, die langdurige service en vele oplaadopties biedt.