Rainbow vacuum stofzuiger kopen

De Rainbow-stofzuiger is een nieuwe stofzuiger die is ontworpen om het huis gemakkelijker en handiger te maken dan ooit. Het beschikt over een levenslange garantie voor alle regenboogvacuümonderdelen en accessoires en een garantie van 5 jaar op de toverstaf. Veel klanten zijn tevreden met regenbogen van hoge kwaliteit en vinden dat het gemakkelijk te reinigen, stil, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken is. Dit artikel helpt u bij het kiezen van de juiste regenboogstofzuiger voor uw behoeften.

Rainbow vacuum stofzuiger kopen

Rainbow Vacuum Cleaner-bijlagen De Rainbow-stofzuiger heeft veel accessoirekits beschikbaar, zoals de E2-kit die kan worden gebruikt voor het stofzuigen van zowel tapijt als kale vloeren. Deze kit bevat een E2-slang, borstel, netsnoer en het reinigen van vinylmat. Als u de E2-kit zonder snoer koopt, kunt u alleen de vibrator en zuiggereedschap gebruiken voor het stofzuigen.

Rainbow stofzuigerzakken

De Rainbow stofzuiger zakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende variëteiten, afhankelijk van uw behoeften. De standaard regenboogtas bevat met stijlzakken die het heel gemakkelijk kunnen worden gedragen; De kitzak kan ook heel gemakkelijk scheuren en scheuren, en veel mensen geven niet de voorkeur aan dit type tas voor hun regenboogstofzuiger.

Rainbow Power Nozzle-vacuümreinigers

Het vacuümreinigers van de regenboogmacht hebben de krachtige aanzuiging van de stofzuigerskop, gecombineerd met de snelle spray van de toverstaf. Met het mondstukmondje kunt u elke kamer of gebied zeer effectief reinigen, omdat het niets zal beschadigen of krassen. Wanneer u uw Rainbow-stofzuiger selecteert, kunt u kiezen uit de volgende opties – Universal Drive, Mulching en Floor Puffing. Het Universal Drive Rainbow Vacuüm is ideaal voor het schoonmaken van de meeste kamers en het beschikt over een sterke motor en een sterke riem. Het mulchende regenboogvacuüm is ideaal voor het schoonmaken van tapijten, harde vloeren en stoffering.

Rainbow-vacuümonderdelen

Het is mogelijk om de vacuümdelen afzonderlijk te kopen, als u geen regenboogstofzuiger wilt kopen. De vacuümonderdelen omvatten de volgende – vacuümborstels, vacuümmondstukken, E2-type 12 slangen en een regenboogfiltercase. De vacuümborstels zijn verkrijgbaar in de volgende typen – zachte borstel, nylon borstel, metalen borstel en vinylborstel. De vacuümmondstukken zijn verkrijgbaar in de volgende typen – Rechte trek, argleerbare, roterende vaan en spiraal. De behuizing van de regenboogfilter bestaat uit twee secties – de vacuümbehuizing en de regenboogvacuümpomp.

Rainbow-stofzuiger kits

De regenboogvacuümdelen worden afzonderlijk verkocht en u kunt het regenboog echt pijpmondstuk, borstelassemblage, borstel, vacuümborstels, enz. Monteren De vacuümonderdelen omvatten – vacuüm power pack, vacuümslangen, regenboogvacuümpomp, regenboog vacuüm onderdelen tas. U kunt ook online regenboogvacuümonderdelen bestellen. De regenboogstofzuiger kits kunnen door de gebruiker worden geassembleerd volgens de instructies op de kit. De regenboogvacuumonderdelen kits hebben een betere garantie dan de niet-regenboogkits.