Geschikt voor binnen en buiten: Betonnen U Elementen

U-elementen van beton zijn uitermate geschikt voor buiten (maar ook voor binnen) en werken goed samen in combinatie met houten meubels. Beton is een duurzaam materiaal wat bestendig is tegen regen, vorst en hitte. De betonnen U-delen staan daarnaast ook nog eens fraai binnenshuis. Om een mooie balans tussen modern en rustiek te creëren, laat je bijvoorbeeld een houten tafelblad rusten op een betonnen onderstuk wat gevormd is door gebruik te maken van U-elementen. Ook kun je een bijzettafel creëren van betonnen U-elementen die wordt gevuld met bloemen, bloempotten en planten. De combinatie van natuurlijke materialen met gegoten beton geeft een moderne touch aan iedere ruimte.

Het onderhoud van beton

Steeds meer mensen kiezen ervoor om beton in hun interieur te verwerken, zowel indoor als outdoor. Dit komt omdat het een bijzonder gemakkelijk materiaal is om te onderhouden. In de meeste gevallen zal het grootste deel van het onderhoudswerk plaatsvinden wanneer je het artikel aankoopt. Als je jouw U-elementen indoor wilt gebruiken, als een salontafel, aanrechtblad of bijzettafel, kan je ervoor kiezen om het beton te polijsten. Als je het beton in tuinmeubels gebruikt is het polijsten niet zodanig nodig. Vuil op beton kan je gemakkelijk wegkrijgen met water.

Betonnen U elementen voor bouwprojecten

U-elementen kunnen dus fungeren voor praktische en sierlijke doeleinden, je kunt ze als kruk en bijzettafel gebruiken, maar je kunt er nog veel meer mee. Zo zijn U-elementen te gebruiken als border met zitfunctie, en kun je ze gebruiken voor het maken van een houtopslag of als kastruimte voor de buitenkeuken.

Geen betonelement zo veelzijdig als het U-element! Je bestelt ze eenvoudig op de website U-elementen.nl