Verlichting voor buiten

Solar Outdoor Lighting wordt steeds populairder voor veel huiseigenaren die geld willen besparen op hun elektrische factuur, terwijl ze hun huis er esthetisch aangenaam uitzien. Zonne-verlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen en prijsklassen die bij bijna elk budget passen. Of u nu op zoek bent naar elegante kroonluchters of eenvoudige zonne-energie, er zijn veel beschikbare opties om uw huis efficiënter te maken.

Verlichting voor buiten

Tuinverlichting op zonne-energie zijn goedkoop en eenvoudig te installeren. Deze low-cost buitensrichtingen zijn perfect voor toegangswegen, trappen, patio’s en tuinen. Ze creëren een veiligere sfeer omdat ze geen harde elektrische emissies uitstralen. In plaats daarvan schijnt de warmte van de zon door het transparante glas dat pad oplichten op hun naam. Solar Pathway-verlichting wordt geleverd in verschillende stijlen om de stijl van uw huis te matchen.

Solar lantaarns

Een ander populair alternatief voor traditionele buitenzonere verlichting is Solar Lanterns. Solar lantaarns zijn al eeuwenlang in de buurt en zijn bijna overal te vinden – van huizen tot musea naar zakelijke websites. Zonne-lantaarns zijn gemaakt van vele materialen, waaronder hout, plastic of metaal. Ze worden rond je tuin of tuin geplaatst om licht te bieden voor de uren van de nacht en om ongewenste indringers te ontmoedigen. Er zijn verschillende soorten outdoor zonne-lichten beschikbaar, waaronder zonne-tuinverlichting, zonne-energie-tuingverlichting en  Tuinverlichting zonne-energie -bewegingssensor

Solar Landscape Lighting is ook erg populair.

Met deze buitenlampen kun je niet alleen je tuin of looppaden aansteken, maar je kunt je hele tuin of tuin aansteken met mooie, goedkope verlichting. Solar Landscape Lighting is perfect voor het verlichten van looppaden en het toevoegen van een veiligheidselement voor uw gezin. Je kunt zonne-verlichting vinden om je boom- of plantenbedden, loopbruggen, of zelfs plantenbakken te verlichten.

Ten slotte kiezen veel mensen voor beveiligingsdoeleinden zonne-verlichting. Solar Security Lighting is perfect voor het toevoegen van licht aan uw veranda of poort om zou-dieven te ontmoedigen. Er zijn veel verschillende soorten buitenzonere lichten beschikbaar, waaronder Solar Motion Sensor Lights, Solar Flood Lights en Solar String Lights. Solar Motion Sensor Lights zijn perfect voor het afschrikken van inbrekers omdat ze alleen in te schakelen als iemand ze nadert. Solar Flood Lights zijn perfect als u een aantrekkelijke functie aan uw achtertuin wilt toevoegen, zoals een vloed op zonne-energie.

Zonne-verlichting gebruiken een van de twee methoden om hun energie te verzamelen.

Zonnepanelen en zonnecellen maken de kracht van de zon door met fotovoltaïsche cellen (fotocellen) en converteren deze energie in elektriciteit. Omdat Solar-lichten direct zonlicht vereisen, is het belangrijk dat u ze in gebieden plaatsen waar geen concurrerende toepassingen zijn, zoals bij een zwembad of in de buurt van bomen. Fotovoltaïsche cellen worden ook gebruikt in andere toepassingen zoals rekenmachines en koepels. Zonnecellen vereisen geen bedrading, dus ze zijn het meest logisch in een huishoudelijke omgeving, maar elk zonlicht is anders.

Een zonnepaneel wordt op het dak of direct op de grond geplaatst. Het paneel moet zodanig worden geconstrueerd dat het tijdens daglichturen maximale blootstelling aan direct zonlicht mogelijk maakt. Omdat het paneel gedurende de dag de energie van de zon absorbeert, is het noodzakelijk dat het zich bevindt waar het de hele dag door direct zonlicht kan ontvangen. Als het niet op een zonnige gebied wordt geplaatst, zal het paneel niet genoeg energie absorberen om een aanzienlijke hoeveelheid verlichting te bieden.

Een andere optie is Solar-Powered Lights die batterijtechnologie gebruiken. Deze soorten verlichting zijn oplaadbaar met behulp van conventionele middelen en vereisen geen externe elektriciteit. Dit soort zonne-energie lichten worden geleverd met een LED (lichtemitterende diode) in de cel die het zonlicht omzet in elektrische energie, waardoor de gloeilamp voor onbepaalde tijd kan worden uitgevoerd op opgeslagen elektriciteit. Dit soort zonnelampen kunnen thuis, op het werk of in een RV worden gebruikt. Hoewel ze kleiner zijn dan andere soorten zonne-energie, produceren ze vergelijkbare helderheidsniveaus.